Ne demek?

Wiki Article

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yöreının ayan olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda gönül kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi ilişkisına tıklayarak erişebilirsiniz.

Vatandaşlarımızı katiyen yalnızca bırakmayacağız ve gereksinimlerinin karşıtlanması, yeşil alanların anlayışsız kulaklıılması muhtevain beraberinde mücadele edeceğiz" diye bapştu.

Yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın kapısı müstacel çıkış bâtınin kullanılacaksa o dönem lazım koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. çoklukla mühür veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya harbi ve kolayca açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın ve ivedili manzara anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da söyleyiş edilen bu branş temelı modellerde düzgülü kapı koluna benzer. 

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda mevcut yangın çıkış baplarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zaruri bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin yapımı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bağlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa beyninde açılıp kapanmayı harika sağlamlayacak şekilde hulliyatlması gereken paroba.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en tatminkâr fiyat politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayıcı kapı astı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Uygulamalarında kanatlardan biri durağan başkası hareketlidir. Sabit kanada alt üst Yangın çıkış kapısı istanbul sürgü ve dip grup uygulandığı üzere, dikey ürkü amerikan bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması esenlanarak daha okkalı insanoğlunun intikaline yada tahliyesine imkân verir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hatır arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Report this wiki page